top of page

L'entorn

DSC_6442.jpg

Allotjament

Si voleu passar més d'un dia al poble de Porrera aquí trobareu alguns dels allotjaments disponibles al nostre poble.

image0 (1).jpeg

Restaurants

A Porrera hi tenim molt bons restaurants on dinar i sopar

Tarda de premsar el que es l'inici d'un projecte, i que millor que fer-ho amb "l'ajuda" de

Altres Activitats

Per aquells que busquen fer activitats abans o després de visitar-nos aqui trobareu diferents possibilitats!

image1 (2).jpeg

Botigues

A Porrera podreu comprar moltes coses a les diferents botigues

CD23A30B-0A0D-4013-B3A1-6BFD19F2EA4E_edited_edited.jpg

Altres Cellers

De Porrera

Al nostre poble també trobareu altres bodegues, aqui en teniu un llistat

doc-priorato.jpg

El Priorat

A la comarca del Priorat, l’enoturista no hi troba tan sols bons vins i cellers visitables. Hi troba també una gran diversitat de paisatges, que conviden a fer kilòmetres i conèixer la comarca a través de La Ruta del Vi de la DOQ Priorat, la Ruta del Vi de la DO Montsant i la Ruta dels Molins d’Oli. L’oferta és variada, ideal per a “wine lovers” exigents, però també per a nouvinguts curiosos.

logo_sin_fondo_edited_edited.png

DOQ Priorat

La Denominació d’Origen Qualificada Priorat és una petita regió muntanyosa situada al bell mig de les comarques de Tarragona. El massís de la serra de Montsant la delimita pel nord, a ponent hi ha la serra de la Figuera, per llevant la carena del Molló i, pel sud, el territori s’obre seguint el curs del riu Siurana aigües avall cap a l’Ebre. El riu Siurana i els seus afluents son l’artèria geogràfica principal de la zona, i provoquen un reguitzell de valls i petites planes gràcies també a la sinuositat geològica de les carenes i els vessants de les muntanyes

Porrera

Entre el Tossal i el coll de la Teixeta, entre el Molló i el riu Siurana al bell mig de l’àmplia conca del Cortiella, hi trobareu Porrera, al costat mateix del riu, vorejant -lo, com si el volgués acompanyar  en tot el seu curs, alhora que s’enfila cap al coster lateral envoltat de vinyes velles i oliveres.

mapa_priorat.jpg

Turisme

El Priorat proposa un model turístic compatible amb els principis de sostenibilitat que contribueix de manera positiva i equitativa al desenvolupament econòmic i la qualitat de vida de les persones que hi viuen i hi treballen.

bottom of page